Üst Üste İkinci Final

Finans Kurumsal Yönetim Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (CFGS) mentörlüğünde hazırlanan Yıldız Teknik Üniversitesi Takımı, CFA Institute tarafından düzenlenen 14. CFA Institute Research Challenge yarışmasında bu yıl da finalde.

Akademik mentörlüğünü CFGS Müdür Yardımcısı İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ozlem KUTLU FURTUNA ve endüstri mentörlüğünü Alpacar Associates Yönetici Direktörü Gonenc Altinoklar, CFA'ın yaptığı; İşletme bölümünden Kasım Temizel, İktisat bölümünden Anthony Kaya KurtgilKutay Bilgiç ve Elif Nur Akcan'dan oluşan YTÜ takımı, Garanti BBVA üzerine hazırladığı yatırım raporu ile finale kalmaya hak kazandı. Bu yıl ikinci kez yarışmaya katılarak üniversitemizi finalde temsil etme başarısı gösteren öğrencilerimizi tebrik ediyor, 25 Şubat'ta düzenlenecek CFA Investment Research Challenge Türkiye finalinde başarılar diliyoruz.