2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU SONU MEZUNİYET SINAVLARI ERTELENMİŞTİR.

Değerli Öğrencilerimiz,

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU SONU MEZUNİYET SINAVLARI

Mezuniyet Sınavı-Başvuru   18 Eylül 2023 Pazartesi

Mezuniyet sınavına girecek öğrencilerin  kayıtlı oldukları Bölüm Başkanlıklarına şahsen veya Bölüm Başkanlıklarının e-posta adreslerine öğrenci transkriptleri ve Mezuniyet Sınavı başvuru dilekçesi ile başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Eğitim planlarının aşağıdaki belirtilen hususlara uygun olarak kontrol edilmesi gerekmektedir.

(*) Sınav notları, sınavları yapan öğretim elemanının öğrencinin kayıtlı olduğu Dekanlığa/Bölüm Başkanlığına bildirmesi üzerine Fakülte Yönetim Kurulu kararı ile işlenecektir.

Sınava Başvuruda Bulunabilecekler:

• Mezuniyetine en fazla iki dersi başarısız dersi (FF, FD, DD) kalan öğrenciler

• Genel not ortalaması 2.00 olmadığı için mezun olamayan öğrenciler (seçecekleri koşullu başarılı (DC) en fazla iki dersten)

NOT: Mezuniyet Sınavının yapılacağı yarıyılda ders seçimi yapmamış ve katkı payı ödememiş öğrencilerin Mezuniyet Sınavı başvurusunda bulunabilmeleri için ilgili yarıyıla ait katkı payı-öğrenim ücretini ödemesi gerekmektedir.

İlgili duyuru, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı web sayfasında ilan edilmiştir.