2023-2024 Bahar Dönemi Tezsiz Yüksek Lisans Programlarının İlanı ve Ders Kayıtları

Değerli öğrencilerimiz,

Tüm derslerimiz 19.02.2024 Pazartesi itibariyle başlayacaktır.

Birinci ve ikinci dönemindeki tezsiz yüksek lisans öğrencilerimizin kampüs ve grup bilgileri ile ders programları e-posta adreslerine gönderilmiştir. Öğrenciler derslerini 18.02.2024 saat 18.00'den sonra seçebileceklerdir. Ders ekleme işlemleri 01.03.2024 Cuma 16.00'da sona erecektir.

Akademik takvim için tıklayınız.

Kendilerine e-posta gelmeyen öğrenciler junk/gereksiz vs. kutularını kontrol ettikten sonra aşağıda yer alan forma bilgilerini girerek ders programı talebinde bulunabilirler. Formun doldurulmasını takip eden 5-10 dk içinde ders programları kendilerine gönderilecektir.

Ders Programı Talep Formu

3. dönemindeki öğrencilerimiz islbilgi@yildiz.edu.tr adresine e-posta atabilirler ders programları için.

Dersler öğrenciler tarafından OBS üzerinden kendileri ile paylaşılan ders programı üzerinden seçilmelidir.

OBS'ye girmek için tıklayınız.

OBS kayıt kılavuzu sayfanın altında yer almaktadır.

Ders yükümlülükleri ve diğer hususlar için Sosyal Bilimler Enstitüsü sayfalarını inceleyebilirsiniz.

Dersleri seçerken dersin koduna ve şubesine (ŞB) dikkat etmeniz ve ders programınızda yer alan kodlar ve şubeler üzerinden seçmeniz gerekmektedir. Size tahsis edilen şubenin dışında seçim yaptığınız takdirde mezuniyetinizde sorunlar yaşanır ve bu sorunlardan bölümümüz sorumlu olmaz.

İkinci ve üçüncü döneminde olan öğrencilerin ISL5002 Kodlu Dönem Projesi dersini ŞB1'den seçmeleri gerekmektedir.

Yüzyüze dersler programlarda belirtilen kampüs ve salonlarda, online dersler https://online.yildiz.edu.tr/ üzerinden yürütülecektir.

Dönem projesi seçimleri ile ilgili ayrıca bilgi paylaşılacaktır.

Tezsiz yüksek lisans ile ilgili soru ve sorunlarınızı islbilgi@yildiz.edu.tr e-posta adresine iletebilirsiniz.

Yeni dönemde başarılar dileriz.

Saygılarımızla
YTÜ İşletme Bölümü