AIB Digital Globalization Summit Hk.

Academy of International Business (AIB) kapsamında yakın dönemde “Digitalization and International Business” temasıyla kurulan özel çalışma grubu (Special Interest Group – SIG), 21 Şubat 2024 tarihinde küresel çapta “Digital Globalization Research Summit” isimli bir toplantı gerçekleştirecektir. İşletme Bölümü öğretim üyemiz Doç. Dr. Pınar BÜYÜKBALCI ’nın Avrupa ve Afrika’dan sorumlu yönetim ekibinde yer aldığı çalışma grubu, bu toplantıda alanda çalışan araştırmacıları bir araya getirmeyi hedeflemektedir. Online ve yüz yüze toplantıların senkronize şekilde gerçekleşeceği etkinlikte alanın önde gelen araştırmacıları Julian Birkinshaw (London Business School), Raj Choudhury (Harvard Business School), Annabelle Gawer (University of Surrey) ve Cecilia Gu’nun (Georgia State University) katılımıyla bir panel ve ardından “round-table discussion” formatında tartışmalar yer alacaktır.

Detaylı bilginin bulunduğu toplantı çağrı metni ekte yer almaktadır. Halihazırda “Uluslararası Yönetim ve Dijitalleşme” alanında çalışma yürütmekte olan ve etkinlikle ilgili bilgi almak / etkinliğe kayıt yaptırmak isteyen öğretim üyelerimiz Doç. Dr. Pınar BÜYÜKBALCI (pbuyuk@yildiz.edu.tr) ile irtibata geçebilirler.