17.TradeMaster Yatırım Ligi Yarışması Başvuruları Hk.

Değerli Lisans Öğrencilerimiz,

17.si düzenlenecek olan TradeMaster Yatırım Ligi yarışması 6 Mayıs 2024 Pazartesi günü itibariyle başlayacak ve 7 Haziran 2024 Cuma günü sona erecektir. Yarışmanın katılım koşullarına https://trademaster.com.tr/kampus/trademaster-yatirim-ligi-yarisma-kurallari adresinden ulaşabilirsiniz.

Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin aşağıda yer alan MS Excel formunu, Prof. Dr. Murat Anıl Mercan'a (mamercan@yildiz.edu.tr) 25 Nisan 2024 mesai bitimine kadar göndermeleri gerekmektedir.

Excel dosyalarında belirtilecek olan grup adlarında boşluk ve Türkçe karakter kullanılmaması gerekmektedir.

Yarışma platformuna kayıt linki, öğrencilerin iletmiş olduğunuz listelerde belirttikleri e-posta adreslerine gönderilecektir. Yarışmaya katılım için platforma kayıt olunması şarttır. 1 Mayıs'dan yarışmanın başlangıç tarihine kadar kendisine e-posta ulaşmayan öğrencilerin tmkampus@isyatirim.com.tr adresine e-posta göndermeleri rica olunur.

Başarılar dileriz.